Kanalændringer på Waoo! TV

Kanalændringer for Waoo! Privat og Forening

Ændringer d. 15/7 2015:

D. 15/7 udgår kanalerne Silver HD, Star! og Showtime fra fritvalg og Showtime udgår samtidigt fra Stor TV-Pakke.

Nye kanaler og kanalændringer 1. juli 2015:

Til dig med Lille TV-pakke, Favorit TV-pakke og Stor TV-pakke kan vi fortælle, at du den 1. juli 2015 får tilføjet TV3 og TV3 PULS i din TV-pakke. Prisen vil ikke ændre sig i 2015. 

CANAL8 Sport og Eurosport 2 lukker 1. juli. Samme dato lanceres den nye kanal Eurosport Danmark.

Eurosport Danmark bliver en rendyrket sportskanal baseret på højtprofilerede fodboldkampe fra den danske superliga, den tyske bundesliga, Europa League mm. samt tennis, cykling og en række af andre idrætsgrene. Eurosport Danmark samler indholdet fra Eurosport 2 samt CANAL8 Sport.

Den vil erstatte de to udgåede i flg. pakker: Waoo! Stor TV-pakke, Fuldpakke, Stor SportsPakke og Lille SportsPakke. Der vil ikke ske prisændringer.
Den vil også komme i Waoo! Ekstra Pakke som erstatning for Eurosport 2. Waoo! Ekstra Pakke stiger til 140,- den 1. juli.
Eurosport Danmark erstatter også CANAL8 Sport i VIASAT SPORT og VIASAT TOTAL. Der sker ikke prisændringer i disse pakker.

Den 1. juli får VIASAT Mellem tilføjet 6’eren. Ingen prisændring i den forbindelse.

Til dig med TV-boks:
Du får de nye TV-kanaler helt automatisk. Hvis du har sammensat en favoritliste, skal du dog huske at tilføje de nye kanaler til denne. Bemærk at kanalerne kan skifte placering, hvis du ikke har lavet en favoritliste, hvilket vi anbefaler.

Til dig uden TV-boks:
En række nyere fjernsyn opdaterer automatisk, så du får de nye kanaler, uden du skal gøre noget. Men skulle du få brug for at lave en manuel søgning, vil disse søgekriterier give den optimale kanalsøgning: Net ID: 100 Startfrekvens: 234 Mhz QAM: 256 Symbolrate: 6.875 

Kanalændringer for Waoo! Privat. 

Fra 6.-13. januar 2015 ændrede vi udbuddet af kanaler i din TV-pakke. Vi foretager ændringerne for at åbne for nye kanaler samt for at sikre dig adgang til det største antal HD-kanaler. Afhængigt af hvordan du ser TV, kan ændringerne betyde at du kan være nødsaget til at indlæse dine TV-kanaler igen.
Den 5. maj tilføjer vi TV 2 Charlie HD.

Læs om ændringerne til din TV-pakke her

TV med Waoo! TV-boks

  Ser du TV via Waoo! TV-boks sker ændringerne helt automatisk den 6. januar 2015. Udover at tilføje kanaler tilfører vi funktionerne Start Forfra og Pause på en lang række kanaler.

Har du lavet en favoritliste, sørger vi for, at du ser TV-kanalerne i bedst mulig kvalitet ved at erstatte SD-kanaler med vores mange HD-kanaler.

Har du ikke allerede lavet en favoritliste, vil vi senere i januar 2015 fjerne SD-kanaler som også findes i HD samt ændre kanalrækkefølgen, så du får en forbedret brugeroplevelse.

Guide/brugervejledninger til Waoo! TV-portal

TV uden boks (kabel TV)

 
Nyere TV vil typisk automatisk indlæse nye og ændrede kanaler.

Har du behov for at lave en fornyet kanalsøgning, kan dette ske manuelt ved at indtaste følgende oplysninger på dit TV:

•    Net ID: 100
•    Start frekvens: 234 MHz
•    Modulation: 256 QAM
•    Symbolrate: 6875 KS

Har du lavet en favoritliste på dit TV, skal du huske at tilføje de nye kanaler i din TV-pakke. Der kan, i visse tilfælde, være behov for at oprette favoritlisten forfra.

Har du ikke lavet en favoritliste på dit TV, vil du opleve at vi har ændret kanalrækkefølgen. Dette har vi gjort, fordi vi har modtaget en række kundeønsker herom. Vi har derfor gjort rækkefølgen mere logisk og f.eks. samlet børne- og sportskanaler, hvilket vi håber, at du vil få glæde af.

Ændringerne til kabel TV gennemfører vi i perioden 6.-13. januar 2015. Klik på linket og se hvornår ændringerne sker hos dig.

Kanaloversigter
 

For undertekster på nabolandskanalerne se mere her

Kanalændringer på Waoo! Forening

Se mere om ændringer på Waoo! Forening her

Se mere